За Нас

КОИ СМЕ НИЕ

„Баш майсторите“ е строителна фирма с над 17 години опит в областта на строителството. За това време успяхме да се утвърдим като надежден партньор на всеки, които иска да обнови дома си. Но освен това помогнахме и на бизнеса да създе своята мечтана работна среда.

Както показва името ни, екипът ни се състои от висококвалифицирани майстори и строителни инженери. Доказали сме своя професионализъм и качествена работа в изпълнението на хиляди проекти в страната и чужбина.

Основните ни дейности са монтаж на гипсокартон, ремонт на апартаменти и къщи, машинно боядисване, нанасяне на шпакловка. Но освен това извършваме всякакви довършителни ремонти и къртене и извозване на строителни отпадъци. Работим с дисперсионни и акрилни бои, грундове, латекс, фасаген, емайли и лакове.

КАКВО ИЗВЪРШВАМЕ

За дългогодишния си опит ние от „Баш майсторите“ разбрахме, че най-важното сте Вие – нашите клиенти. Затова обръщаме специално внимание не само на монтажа на гипсокартон, но и на всеки един от възложените ни проекти. Независимо дали става въпрос за нанасяне на шпакловка или безвъздушното нанасяне на различни видове бои, грундове и защитни покрития.

Преди да започнем с монтажа на гипсокартон, нанасянето на шпакловката или машинното боядисване отделяме време, за да се запознаем с особеностите на помещението. Обсъждаме с Вас недостатъците му и дали искате да ги прикрием с ремонта на апартамента или къщата.

А след това осъществяваме дейността си благодарение на квалифицирания ни персонал и на професионална техника, с която разполагаме. Разполагаме с оборудване от водещи в света производители на машини за безвъздушно извършване на машинното боядисване. Използваме само висококачествени материали и консумативи, за да осигурим перфектно изпълнение и дълготраен резултат на всеки един проект.

Call Now Button