КЪРТЕНЕ И ИЗВОЗВАНЕ

Къртене и извозване

Ще ремонтирате ли дома си?

А готови ли сте да се нагърбите с целия тежък и уморителен процес по обновяването му? Вече няма нужда да умувате как ще се отървете от старите мазилки, плочки или мозайки. Ние от Баш Майсторите сме насреща и сме готови да изкъртим вместо Вас старите плочки, мозайки, фаянс или теракот. Запознайте ни с плановете си, а ние ще Ви дадем точен срок за изпълнението на проекта Ви. Разполагаме с екип от специалисти, които имат дългогодишен опит в сферата на строителството. Те ще се справят вместо Вас с уморителния ремонт, докато Вие обмисляте как да декорирате помещението. Освен това, ние няма да оставим бъркотия след себе си. Ще почистим всички отпадъци и ще ги извозим до регламентираното място за изхвърляне им.

Къртене

Къртенето и извозването на ненужните материали е много трудоемка задача. За да се изпълни добре, трябва да се отдели особено внимание за къртенето на само ненужните материали. След успешното им отстраняване, започва тежката задача. Оставете на екипът на Башмайсторите да извози ненужните материали от дома ви и да ги изхвърли на обособените за това места. С наша помощ вие ще се нанесете в изчистен апартамент и ще пропуснете цялата тежка работа свързана с извозването и къртенето на излишните материали. За да остраните ненужните материали, Вие трябва да наемете бус за извозването им, да отделите дълги часове на къртовски труд, който за сам човек е почти непосилен. Това са само част от проблемите, свързани с къртенето и извозването на ненужните материали. Доверете се на Екипът на Башмайсторите. Ние няма да ви разочароваме и ще свършим работата бързо и отговорно. Запознайте се с повече информация за ремонтните дейности в нашият блог.

 

Свържете се с нас на телефон: 0883434645 и поискате оферта за къртене и извозване. Всяка оферта се изготвя индивидуално, според нуждите на клиента.

Работа
Работен процес
Проект

Къртене, почистване и извозване на сторителни отпадъци

Къртенето е съществена част от редица ремонти и проекти за реновиране на сгради. Процесът е тежък и често пъти може да бъде опасен, разочароващ и скъп. Ако не се направи правилно, може да прекъсне плановете Ви още в зародиш.

Тук е добре да разграничите къртенето, почистването и извозването на строителните отпадъци от същинския ремонт. Къртенето, почистването и извозването са НЕ са просто прелюдия, а много важна част от процеса.

Има професионални фирми, чиято дейност е свързана единствено с къртене, почистване и извозване на строителни отпадъци. Тяхната задача е да влязат преди майсторите и да изкъртят и премахнат всичко ненужно в зоната, която ще бъде обновяване. А след това да почистят, помещенията от всички отпадъци и да ги подготвят за влизането на ремонтния екип.

Тук е важно да Ви напомним, че преди къртенето, почистването и извозването трябва да изключите електричеството и водата. Така ще осигурите безопасността на работниците, които ще се заемат с къртенето, почистването и извозването на отпадъците.

Ако без осветление стаите са тъмни, Ваша задача е да осигурите допълнителна светлина. Това може да бъде направено чрез прекарване на кабел от друг апартамент или внасянето на помощни лампи, които са на батерии.

Едва, когато къртенето и почистването приключи, може да се премине към същинския ремонт.

Можете ли да се справите сами с къртенето, почистването и извозването на отпадъците?

Всичко зависи от това дали искате да вложите много усилия и нерви в извършването на къртенето, почистването и извозването. Самият процес по къртенето е изключително трудоемка дейност. Трябва да разполагате с правилните инструменти и да знаете как да ги използвате. Освен това, трябва да имате защитно облекло, защото през цялото време ще се носи прах на всякъде.

И не на последно място, НЕ можете просто да изхвърлите отпадъците от къртенето на контейнера. Според настоящите разпоредби, има специални места, които са предназначени за изхвърляне на строителни отпадъци.

Надяваме се да сме Ви разяснили, поне малко, колко важен процес е къртенето, почистването и извозването на строителни отпадъци.

КЪРТЕНЕ И ИЗВОЗВАНЕ
КЪРТЕНЕ И ИЗВОЗВАНЕ
КЪРТЕНЕ И ИЗВОЗВАНЕ
КЪРТЕНЕ И ИЗВОЗВАНЕ

Защо да се доверите на Баш Майсторите за къртенето, почистването и извозването на строителните отпадъци?

Високо качество на свършената работа – ние сме професионалисти, които имат дългогодишен опит в сферата на строителството. Знаем всички особености, които са важни за процеса по къртенето. Без значение дали става въпрос за преградни стени или махане на дограма, тапети, паркет и други.

Единственото, което трябва да направите е да ни запознаете с Вашия проект и плана на сградата. А ние ще се справим бързо и качествено с къртенето, почистването и извозването на строителните отпадъци.

Екип от работници – за разлика от Вас, ние разполагаме с цял екип от работници. Така вместо сам да се занимавате с най-трудната работа – къртенето, ние ще го направим за Вас. При това, ще ни отнеме 3 пъти по-малко време, отколкото на Вас.

Бързо почистване – след като изкъртим всичко ненужно, ние сами ще почистим терена от всички строителни материали. Така Вие няма да трябва да влагате време и усилия в почистване след нас. Вместо това веднага, след като си тръгнем, ще може да започне обновлението на дома Ви.

Извозваме строителните отпадъци в обособените за това места. Ние разполагаме с достатъчно голям бус, които може да побере всичките отпадъци от къртенето и почистването. И за разлика от много други фирми, подхождаме отговорно към работата си. Затова работим с оторизирано сметище, в което могат да се предадат строителните отпадъци.

Доверете се на Баш майсторите за къртенето, почистването и извозването на отпадъците. Свържете се с нас още СЕГА на телефон: 0876 774 464.

    Изпратете съобщение


    Научете повече.

    Call Now Button