Основен ремонт

Основен ремонт

Собственик сте на апартамент или къща? Не можете да се справите с дефектите и се нуждаете от професиолна помощ? А знаете ли, че ние от Баш Майсторите можем да Ви помогнем да реализирате мечтите си?

Основният ремонт на къща и апартамент е изключително трудна задача.  Много хора си мислят, че са готови да се изправят сами с предизвикателството. Или, че ще извикат приятели, с които да изкъртят всичко и да реализират идеите си.

before

Истината е, че за основен ремонт на къща и апартамент се нуждаете от много планиране.

Няма значение дали жилището Ви е ново строителство или старо с огромна нужда от освежаване. Първата стъпка, преди дори да помислите за основен ремонт на къща и апартамент е да направите оглед на всички стаи. Трябва да обърнете внимание на тавана, стените и подовите настилки. Добре е да погледнете и тръбите, за да не останете изненадани на по-късен етап.

Втората стъпка е да вземете размерите на помещенията и да отбележите техните недостатъци и особености. Добра идея е да си отбелязвате нещата, които трябва да бъдат подменени и какви са Вашите идеи за крайния резултат на основния ремонт на къща и апартамент.

before2
before4
mid

Третата стъпка е изготвянето на идеен проект, в който да включите разпределението на стаите и техния дизайн. Тук и мястото да вземете в предвид дефектите на жилището си. Така ще можете да определите и от какви видове строителни услуги ще се нуждаете.

Следва  да преминете към реализацията на основния ремонт на къща и апартамент. Ние Ви съветваме да мислите мащабно и да не се доверявате на първия майстор, който Ви обещае, че ще се справи сам за няколко дена с целия ремонт. Такива „специалисти” обикновено не обръщат внимание на малките детайли, който в последствие могат да се окажат голям проблем.

Основен ремонт
Основен ремонт
Основен ремонт
Основен ремонт

За да откриете правилните професионалисти, трябва да знаете какво точно искате и как ще прочете Вашия основен ремонт на къща и апартамент. Помислете дали искате една фирма да извърши всичко от началото до край или Вие ще поемете някой от задачите.

Не можете да изберете материалите? Колебаете се дали изготвения проект е подходящ за Вашия дом? Ние от Баш Майсторите можем да Ви помогнем с Вашия основен ремонт на къща и апартамент.

Ние разполагаме с екип от професионалисти, които имат дългогодишен опит в сферата на строителството. С тях можем да Ви дадем адекватен съвет как да създадете уютен и красив дом.

    Изпратете съобщение


    Научете повече.

    Call Now Button